Seminar VEDSKE – PRIRODNE POLJOPRIVREDE

NE PROPUSTITE NI PO KOJU CENU

Seminar VEDSKE – PRIRODNE POLJOPRIVREDE

Za sve koji žele da se vrate prirodi i prirodnom načinu života Poljoprivrednici -Profesori – Studenti – Domaćice – Poslovni ljudi Ako želite zdravu hranu za vas i vašu porodicu Ako želite održati i povratiti vaše zdravlje, snagu i uspeh Ako želite da gajite neprskanu hranu za vašu porodicu i za market… Kurs je vrlo praktičan, lako primenjiv u svim uslovima od sobnih varijanti saksija i žardinjera do najvćih plantaža. Naučićete kako da dobijete veće prinose, bolji kvalitet roda, manje štetočina, manje bolesti i poboljšanje kvaliteta zemjlišta iz godine u godinu.

Unapređenje zdravlja: zemljišta, čoveka i okruženja

I to sve sa značajno manje rada i novčanih ulaganja.

Predavač: dr PITER SVON

sa Maharišijevog Evropskog Istraživačkog Univerziteta i Instituta za vedsku poljoprivredu Vlodrop, Holandija Dr. Svon je prakticar, pomogao je razvoj prorodne poljoprivrede farmama u zemaljama šhiriom sveta.

  

Opština Stari grad, petak 5.aprila , tribina u 19.00, Svečana sala, Makedonska 42, Beograd

    

Dragi prijatelji ovo je vredan događaj!

U okviru svetske turneje Dr. Piter Svon će od 5-7.04.2019. održati seminar Vedske-prirodne poljoprivrede i baštenskih metoda. Znanje koje nam donosi Dr. Svon pokreće veliko oduševljenje i entuzijazam kod svih polaznika i stručnjaka i laika. Veliko oduševljenje dolazi iz budjenja uvida u suštinsku, celovitu vrednost inteligencije prirode, čime sve postaje lako i razumljivo, jednostavno i lako primenljivo u praksi. Sa značajno manje rada i novčanih ulaganja Vedska organska poljoprivreda daje: veće prinose, bolji kvalitet roda, manje korova i štetočina, manje bolesti i poboljšanje kvaliteta zemljišta, iz godine u godinu. Dr. Svon će izneti i znanje o oživljavanju 8 osnovnih vrednosti inteligencije prirode u zemljištu, plodovima i ljudskoj fiziologiji, kako bi se ostvario vrhunski kvalitet zdravlja. Tokom tečaja, bićemo u prilici da steknemo uvide u ohrabrujuću sintezu drevnih i modernih saznanja, toliko važnih za današnje uslove i potrebu za višim kvalitetom života. Znanje je vrlo praktično, lako i primenljivo u svim uslovima, od saksija i žardinjera do najvećih plantaža.

GREEN PHILOSOPHY I RESTORAN ZADRUGA

– Zainteresovanim potrošacima omogućuje nabavku prirodne hrane bez hemije po povoljnim cenama. Takođe, poljoprivrednim proizvođačima, koji hranu proizvode na ovaj način, obezbeđuje podršku i otkup.

Prijave mejlom na : [email protected] ili telefonom na 064/1972 602.

Zbog ograničenog broja mesta , molimo vas, da vase prijave obavite na vreme, kako bi za radni deo seminara 6 i 7 aprila ( subotu i nedelju) obezbedili odgovarajućuveličinu sale.

Prijave mejlom na : [email protected] ili telefonom na 064/1972 602.

Srdačan pozdrav i sve najbolje! organizatori:

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU SRBIJE

Beograd, Miroslava Popovića 25, www.stm.rs, i GREEN PHILOSOPHY d.o.o. i restoran ZADRUGA Beograd, Makenzijeva 41-45 i FOND ORGANSKA SRBIJA, Zemun, Prilaz 1,www.organska.rs

Molimo Vas, ukoliko možete, prosledite ovu informaciju svim svojim prijateljima !!!

https://www.youtube.com/watch?v=IRO0l1pYxms , https://www.youtube.com/watch?v=lsrVBUbSrog