"Ništa mi nikad nije toliko otvorilo oči kao Transcedentalna meditacija. Čini me smirenim i srećnim i daje mir i tišinu u nečemu što je poprilično haotičan život"

- Hju Džekmen

(nije plaćena reklama)

Cena TM kursa

Šta je uključeno:

  • 4 predavanja TM kursa koja obuhvataju
    • 1. dan lične instrukcije jedan na jedan 
    • 2. do 4. dana – rad u malim grupama
  • doživotna korisnička podrška
  • uživanje u dobrobitima doživotno
  • zagarantovano zadovoljstvo

Kategorija

Primanja

Cena TM kursa sa BESPLATNOM doživotnom podrškom

A

Primaoci socijalne i državne pomoći

Kontaktirajte nas za više informacija

B

Penzioneri čija je penzija manja od 35.000 rsd

Dinarska protivvrednost
150 €

C

Penzioneri čija je penzija veća od 35.000 rsd

Dinarska protivvrednost
300 €

D

Nezaposleni (potrebno da prilože potvrdu sa biroa, ne stariju od tri meseca)

Dinarska protivvrednost
200 €

E

Studenti mlađi od 26 godina i učenici

Dinarska protivvrednost
150 €

F

Deca mlađa od 10 godina

Dinarska protivvrednost
75 €

G

Redovno zaposleni

Dinarska protivvrednost
300 €

H

Bračni parovi i sva njihova deca mlađa od 18 godina koja zajedno počinju TM kurs ili u roku od tri meseca

Dinarska protivvrednost
450 €

I

Popust za grupu od 5 do 10 polaznika, po osobi

Dinarska protivvrednost
200 €

J

Popust za grupu od 11 do 20 polaznika, po osobi

Dinarska protivvrednost
150 €

*Moguće je plaćanje čekovima na rate, za više detalja kontaktirajte lokalnog TM učitelja.

Ponosni smo da Vas obavestimo o promenama cene TM kursa!

Kao neprofitna organizacija, uvek smo posvećeni cilju da TM tehnika i njene dobrobiti budu dostupne što većem broju ljudi.

Sada, kao nikada ranije, ljudima trebaju tehnike za unutrašnji mir i blagostanje – pa sada nudimo novi cenovnik TM kursa. Na osnovu Vaših mogućnosti možemo prilagoditi cenu kursa za pojedince za koje procenimo da zaslužuju od slučaja do slučaja.

Sistem poverenja

Nećemo Vas pitati za dokazivanje Vašeg kućnog prihoda niti koliko zarađujete.

Mi smo neprofitno udruženje građana koje rado pomaže i ugroženoj deci, veteranima ratova i mnogim drugima kojima je pomoć potrebna.

Verujemo u Vaše poštenje.

Zamislite da naučite tenis ili da svirate violinu preko knjige ili videa. Znate koliko je značajno da Vam dobar učitelj pokaže tehniku na pravi način.

Iako jednostavna za učenje, TM tehnika zahteva personalizovano interaktivno „usmerivanje“. Iz tog razloga, ona se uči samo jedan na jedan sa sertifikovanim TM učiteljom.

Ne postoji drugi način da naučite originalnu TM tehniku – i ne postoje dokazi da bilo koja druga tehnika obezbeđuje toliko dobrobiti kao što je to dokumentovano i objavljeno istraživanjima o TM-u. 

TM tehnika dozvoljava Vašem umu da se lako smiri iznutra, kroz „tiše“ nivoe misli, sve dok ne doživite najtiši i najsmireniji nivo svoje svesnosti – čistu svesnost.

Nikakav problem. Za razliku od drugih tehnika meditacije, TM ne zahteva nikakvu koncentraciju, nikakvu kontrolu uma, 

TM tehnika je efektivna bez obzira da li verujete da radi ili ste u potpunosti skeptični. Razlog tome je što automatski i bez napora omogućava Vašem aktivnom umu da se smiri i uđe u stanje dubljeg unutrašnjeg mira.

TM je jednostavan, prirodan, nenaporan postupak koji se upražnjava dva puta dnevno, udobno sedeći sa zatvorenim očima. To nije religija, filozofija ili način života. To je najrasprostranjeniji, najistraživaniji i najdelotvorniji način samo-razvoja. Poduprta naučnim pristupom i istraživanjima, TM praktikuju ljudi svih religija svuda u svetu.

Tehniku Transcedentalne meditacije podučava udruženje Savez za Transcedentalnu meditaciju Srbije, zvanično registrovanu u APR-u kao neprofitno dobrovoljno udruženje građana. 

Svi prihodi od cene kursa se koriste za troškove funkcionisanja udruženja, organizovanja predavanja ne samo na temu Transcedentalne meditacije, nego i drugim programima poput seminara o vedskoj organskoj poljoprivredi ili seminara o  smanjenju stresa na poslu. Kao neprofitno, članovi udruženja ne ostvaruju profit od organizovanja predavanja i kursa. Više o nama

SEMINAR ZA GAJENJE ZDRAVE HRANE

VEDSKA ORGANSKA
POLJOPRIVREDA

Savez za TM organizuje predavanja svetski priznatog stručnjaka na temu vedske organske poljoprivrede radi promocije zdravlja i proizvodnje zdrave hrane.

SEMINAR ZA SMANJENJE STRESA NA POSLU

Transcedentalna meditacija
za preduzeća

Dr Bob Roth na Google Zeitgeist-u održao je predavanje o TM-u . Pružite Vašim zaposlenima tehniku koja povećava efikasnost, smanjuje stres i mnoge druge dobrobiti.