Letnji Skup Svetskog Mira 13. – 22. jula 2012

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje na Divčibarama, u odmaralištu Mladost, WPA Divčibare 2012, Letnji Skup Svetskog Mira. Oaza fine okrepljujuće kosmičke energije sa komletnim programom Mahariši ajurvede, za detoksikaciju i osveženje tela. Skup traje devet dana, od 13. – 22. jula 2012. Prijavite se što pre zbog ograničenog broja mesta. Plaćanje u četiri rate čekovima.

Skup, WPA Divčibare 2012 posetiće premijer Globalne Zemlje Svetskog Mira, Dr. Bevan Moris koji je sa Maharišijem proveo skoro 50 godina kao jedan od najbližih saradnika.

Dr. Bevan Moris je predsednik i počasni predsednik Odbora poverenika Maharišijevog Univerziteta Menadžmenta u Faerfildu, Ajova, SAD, predsednik Korporacije za razvoj vedskog obrazovanja, predsednik upravnog odbora Maharišijevih škola doba prosvetljenja, predsednik Maharišijevog fonda za svetski mir i premijer Globalne Zemlje Svetskog Mira.

Dr. Bevan Moris dolazi sa Rađom Dr. Felix Kegi-jem i biće na skupu od 20 do 22.jula

Dobrodošli na tradicionalni, letnji Skup svetskog mira – WPA Divčibare 2012. od 13. do 22. jula. Obezbedimo sebi isceljujući, najdublji i najprirodniji odmor sa iskustvom viših stanja svesti.

Ovo je jedinstvena prilika da uživate i u blagodetima programa Maharišijeve ajurvede za detoksikaciju i osveženje koji u uslovima i atmosferi WPA višestruko pojačavaju i optimizuju generalno podmlađivanje duha i tela. Zbog ograničenosti vremena, molimo vas da, ukoliko ste zainteresovani, što pre rezervišete svoj termin.

Tema WPA: Maharišijevo civilizacijsko otriće izvora života, polja sve energije, zdravlja, snage, ljubavi, mudrosti, sreće…, izvora svega dobrog za svakoga i praktične tehnologije za iskustvo najdublje stvarnosti života.

Cilj WPA

  • Najdublji, kvalitetan odmor koji dotiče najfinije nivoe naše fiziologije i oslobađa godinama nakupljenani umor i stres.
  • Visokokvalitetna primena TM i TM-sidhi programa za redovne praktikante, iskusne i početnike kao i za sve neredovne korisnike TM i TM- sidhi programa
  • Važan doprinos povećanju harmonije i mira u našem regionu i svetu kao usputni efekat

Dobro poznat ambijent, vrlo povoljan fenomen ruže vetrova i nadmorska visina oko 1000 m daju značajan doprinos revitalizaciji i oporavku. Divčibare su još 1932 proglašene za vazdušnu i klimatsku banju, www.vujicdivcibare.com).

Prijavljivanje možete obaviti: e-mailom (kliknite ovde), ili telefonom 011/324-8506.

Divčibare

Na sledećim linkovima možete da vidite fotografije sa prethodnih skupova održanih na istom mestu: