Zimski skup svetskog mira, WPA Titel 2015

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje u Hotelu Tisa u Titelu Zimski Skup Svetskog Mira – WPA- Titel 2015, u trajanju od četiri dana, od 13. do 17. 02. 2015.god. Prijavljivanje do 10.februara.

Dragi prijatelji, dobrodošli na četvorodnevni, Zimski Skup Svetskog Mira-WPA -Titel 2015. Ovo je sjajna prilika za svakoga lično i za naš region da pokrenemo najjači talas pozitivnosti koji dolazi iz najdublje tišine Jedinstvenog polja.

Tema WPA

Maharišijevo civilizacijsko otriće izvora života, polja sve energije, zdravlja, snage, ljubavi, mudrosti, sreće…, izvora svega dobrog za svakoga i praktične tehnologije za iskustvo najdublje stvarnosti života.

Cilj WPA

  • Najdublji, kvalitetan odmor koji dotiče najfinije nivoe naše fiziologije i oslobađa godinama nakupljenani umor i stres.
  • Visokokvalitetna primena TM i TM-sidhi programa za redovne praktikante, iskusne i početnike kao i za sve neredovne korisnike TM i TM- sidhi programa
  • Važan doprinos povećanju harmonije i mira u našem regionu i svetu, kao usputni efekat

Hotel Tisa** je sa čistim severnim ulazom, pored reke Tise na istočnoj strani od hotela.Titel je udaljen od Beograda oko 60 km, Novog Sada oko 40 km i od Zrenjanina oko 30 km. Hotel nas dočekuje s lepim sobama i prostorijama za vežbanje, provereno dobrom kuhinjom, ljubaznim osobljem i veoma lepim šetalištem pored reke. Sajt: www.hoteltisa.co.rs

Srdačan pozdrav.
Jai Guru Dev
Milija Petrović, predsednik Saveza za transcendentalnu meditaciju Srbije
Email: [email protected] , Skype: ganapati1008,
064/1972-602

Titel 2014