Online događaj: grupna meditacija Taste of Utopia 2.0

Online događaj: Taste of Utopia 2.0

Dragi prijatelji,

Pozivamo Vas da se od 14. do 16. maja 2021. pridružite meditatorima širom sveta koji se okupljaju u sklopu globalnog online događaja pod nazivom Taste of Utopia 2.0: Globally Transcending Together (Ukus Utopije 2.0: Globalna Transcendacija Zajedno). Okupljamo se sa motivom da ponovo oživimo mir i povezanost u svetu.

Naziv Taste of Utopia 2.0 potiče od originalnog Taste of Utopia događaja koji je održan u Ferfildu (Ajova, SAD) pre skoro četiri decenije, gde je Mahariši Maheš Jogi celom svetu demonstrirao koliko je moćan talas pozitivnosti i jedinstva koje grupa posvećenih meditatora može ostvariti zajedno.

U subotu će ceo svet imati priliku da se poveže tokom globalne grupne meditacije. Planirano je i obraćanje Tonija Nadera, predvodnika globalnog TM pokreta. Radujemo se da čujemo njegovu poruku o tome kako možemo transformisati svet polazeći iznutra, iz Transcendentalne svesti tj. „Jednog nesputanog okeana svesti“, kako glasi naziv njegovog bestselera.

Pored toga, na predstojećem događaju ćete čuti više o aktuelnim projektima za mir u svetu, kao i pogledati Maharišijeve video lekcije. Takođe, ako se prijavite, dobićete pristup online salama za meditaciju gde ćete moći da praktikujete TM dva puta dnevno u masivnim grupama sa učesnicima približnih vremenskih zona.

Više o ovom veličanstvenom događaju, pročitajte na sajtu organizatora: https://tasteofutopia.org/

Pridružite nam se tokom vikenda punog mira, radosti, blaženstva i globalne povezanosti. Vidimo se!

Copyright © 2021 „Taste of Utopia“ by Brahmananda Saraswati Foundation, a non-profit organisation.