Napredne TM tehnike i osvežavajući TM sidhi

Dragi prijatelji, Učitelji naprednih tehnika iz Indije, najbliži Maharišijevi saradnici, Jayanti i Omanath Sutti nam stižu 24. Septembra u Beograd.

Centar TM organizuje sledeći program:

  • Napredne TM-tehnike
  • Osvežavajući TM-sidhi
  • MVVT

Molimo sve zainteresovane da se prijave što pre kako bi sve prireme mogle da se obave na vreme.

Za MVVT broj mesta je ogranićen na samo 6 termina za dame i 6 za muškarce. Rok za prijavu je do 15. septembra.

Za napredne TM – tehnike i osvežavajući TM-sidhi rok za prijavu je do 25. septembra.

Prijavite se emailom na [email protected] ili telefonom na 011/324-85-06 od 12.00 – 16.00 radnim danomn ili na 064/1972-602

Naprednim tehnikama obogaćujemo svoju meditaciju

Svrha naprednih tehnika je da pruže još jedan nivo iskustva, viši nivo. Napredne tehnike su kao dohrana, dohrana obezbeđuje bolje plodove svakom drvetu. Da biste uživali u većim postignućima i ispunjenju u životu, iskoristite prednost ovog divnog programa naprednih tehnika da obogatite razvoj viših stanja svesti“ – Mahariši

Napredne tehnike transcendentalne meditacije omogućuju da se ovo iskustvo transcendentalne svesti u našoj svesnosti brže i potpunije integriše. Sve veći uticaj čiste svesti u umu stvara moćan efekat integracije i blaženstva.

Svaka faza mišljenja i delovanja spontano dobija veću podršku Prirodnog zakona i rezultira u većem ispunjavanju želja u svakodnevnom životu.

Naprednu tehniku možete da dobijete već posle četiri meseca redovne prakse transcendentalne meditacije.

Šta kažu korisnici Naprenih TM tehnika?

Od kada praktikujem naprednu tehniku transcendentalne meditacije primećujem da mi intelekt postaje sve oštriji i snažniji, bistriji i harmoničniji. Ovi kvaliteti postaju izrazitiji i u mojoj svakodnevnoj aktivnosti.

Osećam kako svaka nova tehnika dodaje još jedan sloj bistrine i dubine u mom iskustvu i u meditaciji i izvan nje. Osećam da sam bolje povezana sa svim oko sebe.

Od prve meditacije u kojoj sam počela da primenjujem naprednu tehniku, osetila sam kako plovim kroz sve dublje i dublje nivoe mira, Opažanje mi je postalo jasnije, dublje sagledavam stvari i potpunije ih razumem, prijemčivija sam i osećam više ljubavi.

Za više informacija o naprednim tehnikama posetite tm.org: Enrich Your Meditation.

Osvežavajući TM-sidhi program podrazumeva Maharišijeva instrukciona predavanja u kojima smo uživali tokom TM-sidhi tečaja.

Iskustva polaznika ovog tečaja su veoma nadahnjujuća i u smislu značajnog poboljšanja kvaliteta programa i u smislu produbljivanja razumevanja što se veoma pozitivno odražava i na unapređenje svakodnevnog života i na duhovni napredak.

MVVT, Maharišijeva vedska vibraciona tehnologija predstavlja drevnu, izvanredno moćnu tehnologiju kojom se ispravljaju duboke neravnoteže u fiziologiji.

Suština MVVT programa je u oživljavanju unutrašnje inteligencije tela, da bi se telu omogućilo da samo sebe isceli,u nastavku ovog emaila sledi detaljnija informacija.

Napredne TM-tehnike programa transcendentalne meditacje obogaćuju i jačaju Vaše iskustvo meditacije i doprinose razvoju vaše svesti.

Srdačan pozdrav
predsednik Saveza za TM Srbije
Milija Petrović