27. i 28. aprila Napredne tehnike na Divčibarama u kraljevskoj varijanti. Već preko 40 prijavljenih, ima još malo mesta za Prvomajski tečaj produbljenih meditacija

Dragi prijatelji,

Za sada se prijavilo više od 40 učesnika za Prvomajski tečaj produbljenih meditacija, Prvomajski skup svetskog mira WPA – Divčibare 2023 od 27.04. do 02.05.2023. kojim na najbolji način, dubokim iskustvima, započinjemo obeležavanje 40 godina od Maharišijeve posete Beogradu i bivšoj Jugoslaviji.

Možete se prijaviti još uvek, dok ima slobodnih mesta.

Takođe, za sve koji žele,  najavite se na vreme za :

  1. Napredne tehnike (NT) Branko Čičić će davati 27.04. od 15.00 za prvu NT I 28.04. završni deo za NT. Ovo je kraljevska varijanta za dobijanje NT.
  2. Ajurvedski i panča karma tretman koji vode licencirani ajurvedski tehničari Željko Vučković I Slavojka Josić, detaljnije u prilozima na linku.
  3. Konsultacije u Mahariši Ajur vedi i Mahariši Aroma terapiji koje obavljaju licencirani savetnici Ljubomir Kojo i Branko Čičić, detaljnije u prilozima.

U ovom periodu velikih izazova, povećajmo unutrašnju, nepobedivu snagu prirode u sebi, i kroz nas u našoj porodici, na poslu, u kolektivnoj svesti Srbije i celom regionu Jugoistočne Evrope!

Ovo je moćna tehnologija  koja oživljava vrednost dobra na svim nivoima. Ovaj program je Mahariši Maheš Jogi osmislio za kompletnu regeneraciju duha i tela iskustvom viših stanja svesti.

Kompletnu informaciju možete da pogledate klikom na link u nastavku: