Februarski WPA Titel 2021.

Februarski WPA Titel – 2021.

Savez za transcendentalnu meditaciju Srbije organizuje u Titelu u Hotelu Tisa Februrski WPA Titel – 2021. koji će trajati pet dana, od 11. do 16. 02. 2021. godine.

Dragi prijatelji,

Dobrodošli na petodnevni Februarski WPA – Titel 2021, tečaj produbljenih meditacija, u Hotelu „Tisa“ u Titelu, da proslavimo dan državnosti na najdubljem (najvišem) nivou i napravimo još jedan korak ka ličnom prosvetljenju i stvaranju nepobedivosti za našu zemlju, region i ceo svet. Ovo je prava prilika za razvoj viših stanja svesti i potpunu revitalizaciju našeg bića, kroz temeljit, efikasan odmor i takođe značajnu stabilizaciju iskustva u TM i TM-sidhi programu.
Za sve koji žele, ovaj efekat može biti značajno pojačan Mahariši ajurvedskim tretmanima koje vode TM-učitelj Željko Vučković i Slavojka Josić, iskusni i licencirani tehničari za Mahariši ajurvedu. Za ove tretmane broj mesta je ograničen.

Tema tečaja

Maharišijevo civilizacijsko otkriće izvora života, polja sveukupne energije, zdravlja, snage, ljubavi, mudrosti, sreće…, izvora svega dobrog za svakoga i praktične tehnologije za iskustvo nepobedive, najdublje stvarnosti  života.

Ciljevi tečaja

Viša stanja svesti kroz najdublji, kvalitetan odmor, koji dotiče najfinije nivoe naše fiziologije i oslobađa godinama nakupljani umor i stres;
Visokokvalitetna primena TM i TM-sidhi programa za redovne praktikante, iskusne, ali i početnike, kao i za  neredovne korisnike TM i TM- sidhi programa;
Važan doprinos povećanju nepobedivosti u kolektivnoj svesti u našem regionu i svetu.

Hotel

Hotel „Tisa“* pruža uslove smeštaja sa čistim severnim ulazom, pored reke Tise na istočnoj strani od hotela. Titel je udaljen od Beograda oko 60 km, Novog Sada oko 40 km i od Zrenjanina oko 30 km. Hotel nas dočekuje s lepim sobama i prostorijama za vežbanje, kvalitetnom kuhinjom, ljubaznim osobljem i veoma lepim šetalištem pored reke Tise.

Februarski WPA Titel 2021.

Prevoz

Lako do Titela. Autobusi iz Beograda sa BAS-ove stanice ( tel. 2636 299) 14 i 30 do Perleza stižu za oko 60 minuta, cena karte za jedan pravac je oko 530,00 din. U Perlezu putnike će preuzimati vozila hotela, po ceni 4500 din za jednu ili više osoba, telefoni za kontakt i potvrdu dolaska su 021/860 166, i moj broj 064/1972 602.

Prijavljivanje

❀  e-mailom, na:  [email protected]
❀  na sastancima u TM-centru, Beograd, Dečanska 2/II sprat, sredom u 19č.

(Prijavljivanje je moguće sve dok ima slobodnih mesta.)

Do skorog viđenja, na veličastvenom Februarskom WPA-Titel 2021.

Milija Petrović, predsednik, Saveza za transcendentalnu meditaciju Srbije
e-mail:  [email protected] , skype: ganapati1008, mob: 064/19-72-602

A.V. i Pančakarma tretmani Feb. 2021.

Obrazac za prijavu – Februarski WPA Titel 2021.

Februarski WPA Titel 2021.