Događaj koji menja svet – SUPER ZRAČENJE

You are currently viewing Događaj koji menja svet – SUPER ZRAČENJE

Grupna TM meditacija u kojoj učestvuje 10.000 meditanata iz celog sveta

Hajderabad, Indija / 29. decembar 2023. – 13. januar 2024.

Pridružite se grupi od 10.000 meditanata iz svih krajeva sveta da biste stvorili talas mira i harmonije širom sveta. Ovaj događaj koji se dešava jednom u životu nije samo okupljanje istomišljenika; to je hrabar i ambiciozan eksperiment.

Šta je super zračenje?

Super zračenje je izvanredan, pozitivan efekat koji na ostatak društva zrači grupa visokokvalifikovanih meditanata.

Ovaj jedinstveni efekat se dešava samo kada dovoljan broj meditanata praktikuje meditaciju zajedno u isto vreme u danu. Broj koji je potreban u grupi mora biti ekvivalentan kvadratnom korenu od 1% populacije zemlje domaćina. Čim grupa naraste do veličine jednake kvadratnom korenu od 1% lokalnog stanovništva, stvari počinju da se menjaju.

Rutinski vidimo trenutno i dramatično smanjenje neprijateljstva, kriminala i nasilja. U isto vreme, uvek postoji porast kreativne aktivnosti, harmonije i pozitivnosti u celom društvu.

Istraživanje pokazuje da postoji samo jedna meditacija koja stvara ovaj moćni društveni efekat, a to je napredni oblik transcendentalne meditacije poznat kao TM-Sidhi program.

Da li će događaj Super Zračenje promeniti svet?

Već je bilo pedesetak studija koje su do sada sproveli različiti istraživači. Konzistentnost rezultata ovih studija znači da možemo praviti stvarna predviđanja o ovom novogodišnjem događaju.

Jednostavno, ako ova grupa TM-Sidha dostigne dovoljan broj, onda će stvoriti globalni efekat Super Zračenja.

I to će se desiti tačno u trenutku kada veličina grupe dostigne kvadratni koren od 1% svetske populacije. Dakle, globalno, to znači da nam je potrebno najmanje oko 8.000 TM-Sidha. Sa ovim brojem, onda možemo očekivati da se neke zaista pozitivne promene dešavaju širom sveta.

U najmanju ruku, ako je grupa dovoljno velika, videćemo kratkoročni prekid nasilnih sukoba na Bliskom istoku. Ovo će uključivati i rat u Jemenu i nasilje u Izraelu. Nadamo se da će grupa biti dovoljno velika da se efekat protegne i do Ukrajine.

Ako se dostigne puna cifra od 8.000, onda će sve zemlje svuda imati značajne koristi. Možemo predvideti promene kao što su smanjenje kriminala u gradovima širom sveta i bolji odnosi između šefova država. Trebalo bi da bude smanjen broj smrtnih slučajeva zbog automobilskih i avionskih nesreća, manje zaraznih bolesti, kao i dokazi poboljšane kreativnosti kao što je sve veći broj prijava patenata.

Da li je ovo prvi eksperiment ovakvih razmera?

Ovo nije prvi put da ovako nešto organizujemo, ali stvaranjem stalne grupe od 10.000 meditanata biće poslednji.

Pre četrdeset godina, u decembru 1983. godine, održan je sličan događaj sa preko 7.000 učesnika Skupštine Taste of Utopia na Mahariši Internacionalnom univerzitetu u SAD, što je proizvelo merljiv efekat pozitivnosti i harmonije u svetskoj svesti tog vremena.

Još nije kasno da se pridružite ovom skupu

Budite deo ovog izuzetnog skupa od 29. decembra do 13. januara 2024. i doživite neverovatnu kulturu i tradiciju ovog drevnog regiona sa globalnim liderima TM-a, naučnicima i svetski poznatim umetnicima, ujedinjenim u  posvećenosti stvaranju boljeg sveta.

Iskusite duboku unutrašnju tišinu i drevno znanje smešteno u duhovnom centru u blizini grada Hajderabad, u državi Telangana (Indija).

Kampus Kanha Shanti Vanam se nalazi na 1400 hektara šume i poljoprivrednog zemljišta, jugozapadno od Hajderabada. Ovaj prelep, inspirativan i moderan kampus može da primi desetine hiljada studenata. Naziv kampusa  Kanha Shanti Vanam znači Šuma mira, i kao što mu ime kaže posvećen je ispunjavanju misije organizacije, a to je mir u svetu.

Mnogobrojne opcije za smeštaj, uključujući i luksuzne šatore sa kupatilom (umivaonik, toalet i tuš) i klima uređajem čine ovo mesto udobnim za doživljaj spoljašnje i unutrašnje lepote tokom ovog četrnaestodnevnog iskustva.

Kad jednom zakoračite u zemlju Veda, ne morate ništa da radite osim da uživate u tišini, znanju i dubokom odmoru.

Na događaju 10.000 za svetski mir, doživećete ovaj neverovatan deo sveta kroz svakodnevnu grupnu praksu transcendentalne meditacije i TM-Sidhi programa.

U naznačenom period možete:

  • Naučiti transcendentalnu meditaciju, ako do sada niste imali prilike
  • Unaprediti svoj lični rast ka višim stanjima svesti.
  • Stvoriti veću koherentnost i jedinstvo u svetskoj svesti, za šta su naučna istraživanja pokazala da proizvode pozitivnije globalne trendove.

Napravite uspomene koje ćete čuvati za ceo život u ovom izuzetnom delu sveta. Zapečatite svoj status pravog duhovnog istraživača pod stručnim vođstvom iskusnih TM učitelja i pod vođstvom iskusnog tima.