“Meditacija i bliskost sa sobom pomaže svemu u Vašem životu.” kaže Liv. “Pomaže mi da donosim bolje odluke i budem bolja majka i da se nosim sa svakodnevnim stresom modernog sveta u kome živimo.”

Liv Tajler, glumica, 13. decembra 2012. nastupila je na dobrotvornom koncertu Fondacije Dejvida Linča u Njujork Sitiju, jednom od mnogih u nizu održanih u svrhu prikupljanja sredstava za obučavanje nezbrinute dece transcendentalnoj meditaciji.

"Praktikujem transcendentalnu meditaciju od svoje dvadesete godine i to je promenilo moj život." - Hugh Jackman, glumac

To mi je dopustilo da se nosim s teretom slave koji inače u ovom poslu čoveku može da "udari u glavu". Kada meditiram, moja energija je pozitivna, osećam veću bliskost s ljudima, slobodniji sam.

Keti Peri"I have been meditating for two years now, and it’s the best thing I have ever done to help bring more creativity, positive energy and peace to my life." - Katy Perry

Meditiram dve godine i to je bolje od svega što sam ikada učinila u svom životu da bih povećala svoju kreativnost, pozitivnu energiju i mir. Kejti Peri

Opra VinfriDovela sam ljude iz TM-a u studio da obuče moje saradnike transcendentalnoj meditaciji. Dakle, počeli smo da meditiramo, prvo nas sedmoro. Sedam je dovelo do 70, pa do 270 i konačno dotle da svi u mojoj kompaniji sada meditiraju. U 9 ujutro i u 3 popodne, bez obzira šta se dešava, prestajemo da radimo i počinjemo da meditiramo.

Kada se na taj način smirite u sebi, vraćate se suštini i uviđate da postoji nešto značajnije od vas, važnije od onoga što se trenutno radi, nešto što donosi takvu vrstu i takav intenzitet energije i fokusiranosti kakav nikada ranije niste imali. I možete da zamislite šta se dešava u kompaniji, ljudi počinju da spavaju bolje, da imaju bolje međusobne odnose, bolje komunikacije. Fantastično je.

Strana 1 od 2

Početak
Prethodna
1