Seminar 7 -9.decembra 2018.


VEDSKE - PRIRODNE POLjOPRIVREDE


Unapređenje zdravlja zemljišta, čoveka i okruženja


Predavač: Dr PITER SVON
sa Maharišijevog Evropskog Istraživačkog Univerziteta
i Instituta za vedsku poljoprivredu
Vlodrop, HolandijaU okviru svetske turneje Dr. Piter Svon će od 7-9.decembra 2018.godine u Beogradu održati seminar Vedske - prirodne poljoprivrede i baštenskih metoda.

Znanje koje nam donosi Dr. Svon izaziva veliko oduševljenje i entuzijazam kod svih polaznika i stručnjaka i laika. Oduševljenje dolazi iz otkrivanja uvida u suštinsku, celovitu vrednost inteligencije prirode, čime sve postaje jednostavno i razumljivo i lako primenljivo u praksi.

Sa značajno manje rada i novčanih ulaganja Vedska organska poljoprivreda daje: veće prinose, bolji kvalitet roda, manje korova i štetočina, manje bolesti i poboljšanje kvaliteta zemljišta, iz godine u godinu.

Dr. Svon će izneti i znanje o oživljavanju 8 prakriti – 8 osnovnih vrednosti inteligencije prirode u zemljištu, plodovima i ljudskoj fiziologiji, kako bi se ostvario vrhunski kvalitet zdravlja. Tokom tečaja, bićemo u prilici da steknemo uvide u ohrabrujuću sintezu drevnih i modernih saznanja, toliko važnih za današnje uslove i potrebu za višim kvalitetom života.

Znanje je vrlo praktično i lako primenljivo u svim uslovima, od saksija i žardinjera do najvećih plantaža.

Prijave mejlom na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili telefonom na 064/1972 602.Komentari (0)

RSS link na komentare

Napišite komentar

smanji | povećaj

busy